Benőtt péniszek

Eltörhet a pénisz?

benőtt péniszek

Jó hír, vagy rossz? Pókméreg és potencianövelés Módosítva: A legtöbb ember kicsit izgatottá válik, mikor meglát egy nagy pókot, de azok számára, akiket megmar benőtt péniszek brazil vándorpók, ez az "izgalom" új jelentést nyer, ugyanis a pók méreganyaga benőtt péniszek vált ki a férfiaknál.

A brazil vándorpók Phoneutria nigriventer mérge számos molekula tömény elegye, állítja Dr. Kenia Nunes, a Georgiai Orvosi Főiskola pszichológusa, aki jelenleg a pókméreg szokatlan mellékhatását vizsgálja. Az erős toxinokat tartalmazó pókméreg különféle tüneteket produkál a pók áldozatának benőtt péniszek.

  • Merevedés van, de sokáig nem éri meg
  • Hogyan lehet megtudni, ha van-e benőtt haja a péniszén - és mit tegyen róla?
  • Merevedési zavar

Az egyik ilyen szimptóma a priapizmus, ami a pénisz állandó merevedésének állapotát jelenti. Az órákig tartó és komoly fájdalommal járó erekció mellett a vándorpók mérge izomrángást, súlyos fájdalmat és légzési nehézséget okoz, sőt orvosi kezelés hiányában akár halálhoz is vezethet az oxigénhiány következtében. Ellenszérum hatására az áldozat egy héten belül felépülhet.

benőtt péniszek

Szerencsére ennek a nagyméretű póknak — lábaival együtt az átmérője elérheti a cm-t — kevés halálos áldozata van. A 7 regisztrált pókmarás következtében mindössze 10 ember vesztette életét a méreganyagtól. A kutatók szerint a brazil vándorpók méreganyaga segítséget nyújthat a merevedési zavarokkal küzdő férfiak kezelésében.

benőtt péniszek

Kenia Nines és munkatársai a kutatás során megtalálták, hogy a méreganyag melyik toxinja okozza az erekciót. A magas vérnyomással és merevedési zavarokkal rendelkező kísérleti patkányokon kipróbálva jól szerepelt a toxin. A PnTx elnevezésű toxin izolálása után Nunes és kollégái vizsgálni kezdték az anyag működési mechanizmusát, és összehasonlították az ismert potencianövelő készítmények, mint például a V Nunes benőtt péniszek a toxin opcionális kezelést jelenthet azok számára, akiknél a hagyományos kezelés hatástalannak bizonyult.

Forrás: Medipress.

benőtt péniszek

Lásd még