Erekciójának oka, Szexuálterápia és Párterápia

Az impotencia szervi okai - EgészségKalauz

erekciójának oka

Nagyon sok férfi küzd manapság szexuális problémával és szinte mindenki tapasztalt már gyenge erekciót. Sok hozzánk forduló férfi érez hasonlóan: nagyon kívánja a szexet, de gyenge az erekciója, vagy túl hamar lekókad a szerszáma… Ma már ugyanannyi férfi számol be szexuális kedvetlenségről, mint nő.

erekciójának oka

Testünk nem gép, hanem egy összetett rendszer, amelyet a legkülönfélébb testi-lelki, szellemi hatások érnek. A fizikai és az idegi kimerültség gátló hatással van az erekcióra, szinte elnyomja azt, miközben az ösztönző ingereket közömbössé teszi.

erekciójának oka

Az elégtelen erekció ma már nem csak a negyvenesek és idősebbek problémája. A munkahelyi és iskolai megterhelés egyre növekszik, ezért már egyre több fiatalabb korú is potenciális zavarokról, elégtelen merevedésről panaszkodik. Sok esetben a kudarctól való félelem és a teljesítménykényszer partner kielégítése erős gátlást vált ki.

Elindul egy ördögi kör… Kutatók felmérést készítettek 30 és 80 év közötti férfiak körében szexualitásukról.

erekciójának oka

Minden ötödik férfinak vannak kisebb-nagyobb erekciós problémái. Orvoshoz közülük csak minden harmadik fordul, erekciójának oka közülük sem kezelteti magát mindegyik. Az orvosok és kutatók szerint a merevedési zavarral küzdők száma emelkedni fog. A gyenge erekció sokféle problémára rámutathat, pszichikai jellegűeket pedig tovább erősíti.

erekciójának oka

Nagyon sok esetben szervi okokból jelentkeznek a különböző erekciós zavarok így a gyenge merevedés akár egy komolyabb betegség előjele is erekciójának oka. A potenciavarok hátterében álló leggyakoribb betegségek és okok: cukorbetegség.

Korai magömés, erekciós probmléma újratöltve: Edging

Lásd még