Erekciós kávé, Hozzászólások

erekciós kávé

erekciós kávé

Kávéval a potenciazavarok ellen? A cukorbetegek mintegy 75 százalékának vannak erekciós zavarai, melyet főként az erekciós kávé rossz működése okoz, ami a vérerek kitágításáért felelős.

erekciós kávé

Az erekciós zavarok kezelésére jelenleg létező gyógyszerek phospohodiesterase-5 PDE-5 gátlók, mely megóvja az erekcióért felelős vegyület, a cGMP mennyiségének csökkenését. Míg a legtöbb potencianövelő gyógyszer célpontja a PDE-5 és a pénisz, addig a kávé blokkolja a különféle PDE gátlók működését, így gátolja a cGMP csökkenését az egész testben.

erekciós kávé

Hirdetés Annak kivizsgálására, hogy a kávé vajon segít-e az erekciós zavarok kezelésében, a kutatók cukorbeteg patkányokat kezeltek koffeinnel nyolc héten át, majd megvizsgálták azok erekciós működését. Az állatkísérletek meggyőzőek A kezelés előtt a cukorbeteg állatok pénisze kevésbé volt merev stimuláció hatására, mint egészséges társaiknak, valamint a cGMP szintjük is alacsonyabb volt.

Miután a beteg állatok koffeint kaptak, merevedésük erősebb, cGMP szintjük magasabb lett, noha erekciós kávé mindig nem olyan mértékben, mint a nem cukorbeteg társaiknak.

erekciós kávé

Érdekes módon nem volt különbség a merevedés mértékében, mikor nagyobb dózisú koffeint kaptak. Az alacsonyabb dózis erekciós kávé megfelelt egy felnőtt ember átlagos napi kávéfogyasztásának.

erekciós kávé

WEBBeteg - Cs. Jóna Angelika, gyermekorvos Módosítva:

Lásd még