Hab pénisz. Figyelem! Felnőtt tartalom!

hab pénisz

hogyan képzik a péniszt

Valószínűleg sosem lehet majd erekciója annak a férfinek, akinek a barátnője purhabbal próbálta megoldani a férfi merevedésproblémáit, írja a The Sun. Az amerikai férfi éppen a barátnőjével próbált együtt lenni, ám ekkor merevedési problémák léptek fel nála.

A nő ekkor gondolt egyet, és megpróbálta a purhabhoz járó vékony műanyagcsővel megoldani a problémát, ekkor viszont véletlenül megnyomta a hab szórófejét, az pedig a férfi péniszébe ürült.

erekciót emelni, mint

A hab aztán a 45 éves férfi péniszében és húgyhólyagjában megszilárdult, mivel a férfi három hetet várt, hab pénisz el mert menni az orvosokhoz. Ekkora már komoly fájdalmakat okozott neki a vizelés, mire kórházba ért, már vérezni hab pénisz kezdett a nemiszerve.

ha az ülőnek merevedése van

A doktorok a vizsgálat során több megszilárdult purhabcsomót is találtak, a legnagyobb 11 centi átmérőjű volt a férfi hólyagjában. A szakértők ezután megpróbálták kihúzni a habot többféle segédeszközzel, ám nem jártak sikerrel.

legnagyobb és legkisebb hímvessző-méret

Helyette műtét útján távolították el az idegen testeket, ami miatt a férfinek most három csövön keresztül kell vizelnie. A jelenleg hajléktalan férfinek viszont még itt nem ért véget a tortúrája, valószínűleg több műtétre is szüksége lesz, hogy egyáltalán a húgyvezetékét helyreállítsák a sebészek. A doktorok szerint ezek után pedig valószínűtlen, hogy a férfinek valaha is összejönne egy újabb merevedés.

nagy péniszméretek

Lásd még