Kávé erekcióhoz

Kávéval kezelhető a merevedési zavar

az erekciós termékek ára erekció 56 után

Kávéval is küzdhetünk a potenciazavarok ellen?! Állatkísérletek szerint a fekete leves bizony képes visszaállítani az elveszettnek hitt teljesítőképességet is.

pénisz férfiak szabad piócák a péniszen

A legújabb kutatások alapján a kávé segít helyreállítani a potenciát a diabétesz miatt erekciós zavarokkal küszködő férfiak esetében - számol be a ReutersHealth. A cukorbetegek mintegy 75 százalékának vannak erekciós zavarai, melyet főként az érbelhártya rossz működése okoz, ami a vérerek kitágításáért felelős.

miért lehet erekció nincs merevedési betegség

Az erekciós zavarok kezelésére jelenleg létező gyógyszerek phospohodiesterase-5 PDE-5 gátlók, kávé erekcióhoz megóvja az erekcióért felelős vegyület, a cGMP mennyiségének csökkenését.

Míg a legtöbb potencianövelő gyógyszer célpontja a PDE-5 és a pénisz, addig a kávé blokkolja a különféle PDE gátlók működését, így gátolja a cGMP csökkenését az egész testben. Annak kivizsgálására, hogy a kávé vajon segít-e az erekciós zavarok kezelésében, a kutatók cukorbeteg patkányokat kezeltek koffeinnel nyolc héten át, majd megvizsgálták azok erekciós kávé erekcióhoz.

ditties erekció az erekció érintkezés előtt eltűnik

Kíváncsi rá, mi történt a kísérleti állatokkal?

Lásd még