Pénisz dinoszaurusz

Ilyen dinoszaurusztojást még sohasem találtak, Dinoszaurusz pénisz

A Psittacosaurusnak kloákája volt, azaz az ánusza egy olyan nyílás volt, ami egyszerre volt kimeneti nyílás a vizelet, ürülék és a pénisz dinoszaurusz számra, valamint a párzásban is szerepe volt.

mi javíthatja az erekciót

Jakob Vither, a Bristoli Egyetem paleobiológusa szerint bár egy kicsit hasonlít a ma élő krokodilok fari nyílására, sok szempontból azért nagyon különböző. A tanulmányukat a Current Biology szaklapban publikálták.

A kutatók egy, Kínában talált Psittacosaurusnak ánuszát vizsgálták.

Dinosaur costume looks like a giant Penis!

A dinoszaurusz labrador méretű lehetett, és tüskés pofája alapján rokoni kapcsolatban állhatott a Triceratopsszal. Vintherék korábban azért vizsgálták az állat maradványát, hogy megállapítsák a színét.

ingerlés gyenge erekcióval

Ekkor vették észre, hogy az egyed hátsó fertálya jó állapotban maradt fenn. Észrevettek két puklit a kloáka körül, amik feltehetőleg pézsmamirigyek lehettek, amiket az állat udvarlás közben vethetett be.

gyors módja az erekció elérésének

Ennek ellenére valószínű, hogy nem sok madárhoz hasonló kloákaérintéses úton szaporodtak, hanem párzó szexszel. A csapatnak az is feltűnt, hogy a kloáka külső része sötétebb melanint tartalmazott, mint a többi.

Előfordulhat, hogy ugyanarra használták, mint a páviánok a piros farpofáikat.

erekciós technikák

Az is erre utal, hogy a vöröses barna hátú dinoszaurusz hasi része világos volt, amitől elüthetett a sötét fenék. A melanin többek között még optimális pénisz védelmet nyújthatott. Még megkövült ürüléket is találtak a nyílás első oldalánál.

mi legyen a reggeli erekció

A kloákát egy másik kutatócsoport is vizsgálta, és októberben ki is adtak egy elbírálásra pénisz dinoszaurusz tanulmányt. Vinther egy másik projekt miatt megosztotta az eredményeit ezzel a másik csoporttal, és most azt állítja, hogy a tanulmányban az engedélye nélkül használták fel a munkáját.

absztinencia az erekció után

A másik csapat egyik kutatója, Phil Bell szerint egy félreértés áll a vita mögött.

Lásd még