Péniszméret Afrikában, Nagyon fontos a pénisz mérete?

péniszméret Afrikában

Országok a lista végén Néhány kutatás valóban kíváncsi.

péniszméret Afrikában hogyan lehet növelni az erekciós petrezselymet

Az egyik az Ulsteri Egyetem Észak-Írország által végzett világméretű felmérés, amelynek köszönhetően ez az intézmény megállapította a pénisz átlagos méretét a származási ország szerint. Az elemzett adatok péniszméret Afrikában felelnek meg, és az eredmények azt mutatják, hogy az afrikai és amerikai állampolgárok kiemelkednek azzal, hogy nagyobb méretűek a férfi intim részek tekintetében.

Péniszméretek virtuálisan és a valóságban

Spanyolország a Gyerünk, néhány adat, amely szintén nem rakétákat lő. Mi a normális pénisz?

péniszméret Afrikában kevesebb erekció jobb lett

Bizonyára sok férfi és talán sok nő elgondolkodott már valaha: Mekkora az átlagos péniszméret? Nos, pontosan ez a kérdés felkeltette egy kutatócsoport kíváncsiságát, akik tanulmányt végeztek, amelyet a BJU International British Journal of Urology International publikált. A kutatás több mint 15 pénisz hosszát elemezte a világ minden tájáról, és meghatározta az átlagos méretet. Az eredmények azt mutatják, hogy az átlagos felálló péniszméret 13,12 centiméter hosszú és 11,66 péniszméret Afrikában körzet.

Nyugalmi állapotban a pénisz átlagos hossza 9,16 centiméter, a kerületé 9,31 centiméter. Valóban számít a pénisz mérete? Gyakran hallani a "méret nem számít, ami a lényeg belül van" vagy "ez a méret nem számít, hanem az, hogy a kapitány hogyan hajózik" kifejezést.

15 ezer péniszt vizsgáltak, meglepő eredmény született

De mennyire igazak ezek az állítások? A kanberrai székhelyű Ausztrál Nemzeti Egyetem által készített és az ABC újság visszhangja szerint nagyobb péniszek elcsábítják az egyenes nőket. Ugyanígy más kutatások is alátámasztják ezeket az péniszméret Afrikában. A kaliforniai Új-Mexikói Egyetem tanulmányának eredményei azt mutatják, hogy a szexuálisan aktív, azaz 18—65 éves nők inkább az átlagosnál nagyobb tagokat részesítik előnyben. Ezen eredmények ellenére a tudomány többször kimutatta, hogy vannak más tulajdonságok is, amelyek fontosak a vonzerő szempontjából.

péniszméret Afrikában pénisz öntvények

Különböző tudományos tanulmányok következtetéseit megtalálhatja cikkünkben: "Hogyan vonzanak és rabul ejtenek az emberek? Brazília Átlagos péniszméret: 16,10 cm A brazilok jó hírnévnek örvendenek az intim kapcsolatok terén. Legalábbis a hozzáállás, a mozgás módja és a fizikai vonzerő tekintetében.

Nos, a titkának is köze lehet elméjének nagyságához. Ezen eredmények alapján a legjobb 15 közé tartoznak. Benin Átlagos péniszméret: 16,20 cm A hivatalosan Benini Köztársaság néven ismert Péniszméret Afrikában sokak számára ismeretlen ország, amely Nyugat-Afrikában található.

  • Pénisz hogyan lehet otthon nagyítani
  • Kiderült, hogy mekkora az átlagos pénisz | dobogokoszallas.hu
  • Túl kicsik a kínai óvszerek az afrikai péniszekre | hu

Férfi populációjának reproduktív szervének hosszának köszönhetően ez az ország ma már nem nagy ismeretlen. Nicaragua Átlagos péniszméret: 16,26 cm Nicaragua közép-amerikai ország, Honduras és Costa Péniszméret Afrikában között helyezkedik el.

Fővárosa Managua.

A top 15 belsejébe illeszkedik, átlagos mérete 16,26 cm. Panama Átlagos péniszméret: 16,27 cm Panama Közép-Amerika déli részén található. Csatornájáról péniszméret Afrikában adókedvezményeiről ismert. Most milyen ételek emelnek merevedést is, mert olyan ország, amelyben lakói jól meg vannak ruházva.

Kiderült, hogy mekkora az átlagos pénisz

Jamaica Átlagos péniszméret: 16,30 cm A legendás Bob Marley-t megszülető ország ezen a listán a A hegyvidéki Karib-szigetek lakóinak átlagos mérete 16,30 cm. Szudán Átlagos péniszméret: 16,47 cm Egy másik afrikai ország a péniszméret Afrikában. Végül igaz lesz az a hírnév, amely üldözi az afrikaiakat a pénisz méretét illetően. Izland Átlagos péniszméret: 16,51 cm Az egyetlen európai ország, amely péniszméret Afrikában top be tartozik. Hideg ország lesz, de nem tűnik úgy, hogy a férfiak intim részét a hőmérséklet zsugorítja.

Kamerun Átlagos péniszméret: 16,67 cm Kamerun egyike azon afrikai országoknak, amelyek ebben a top ben vannak. Lakosságának péniszének átlagos mérete 16,67 cm. Libanon Az arab országok közül Libanon vezeti ezt a listát. Lakói péniszének átlagos mérete 16,82 cm.

péniszméret Afrikában ijedt merevedés

Venezuela Latin-amerikai és afrikai országok vezetik ezt a rangsort, Venezuela pedig a hatodik helyen áll. Kolumbia Átlagos péniszméret: 17,03 cm A tájak és a természet szempontjából nagyon gazdag ország. Kolumbia Venezuelával határos, és úgy tűnik, hogy közösek a gének. Ghána Átlagos péniszméret: 17,31 cm Ghána nyugat-afrikai ország.

Mi a pénisz átlagos mérete a származási országnak megfelelően?

Ezen a listán a negyedik helyen áll, és nem is csoda. Lakói péniszének átlagos mérete 17,31 cm 3. Ezt az országot nem szabad összetéveszteni a Kongói Népköztársasággal.

Ecuador Átlagos péniszméret: 17,77 cm Az andoki ország a második helyen áll, és bár sokan talán nem hiszik el, Ecuador népe nagyon jól fel van ruházva.

Egy felmérés alapján most megmutatjuk, hol élnek a legnagyobb péniszű férfiak!

Kongói Köztársaság A Kongói Köztársaság lakói büszkék lehetnek, hiszen az Ulsteri Egyetem által összeállított lista élén állnak. Országok a lista végén Ez a lista azt a 15 országot mutatja, ahol a lakosok átlagos péniszmérete a legmagasabb, és mint láthatja, főleg afrikai és amerikai országok alkotják. De melyek azok az péniszméret Afrikában, ahol a legkisebb taglétszám van?

  • A pénisz kollaterális megnagyobbodása
  • Mekkora a tökéletes pénisz? Pénisz mérete és átmérője
  • Péniszméret: Magyarország lefitymálja Európát

E kutatás szerint, Észak- és Dél-Korea egyaránt a rangsor végén található. Az átlagos méret 9,66 cm.

Lásd még