Pontos péniszméretek

Péniszméret: Magyarország lefitymálja Európát, Péniszméretek Európában

pontos péniszméretek

Európában a magyar férfiak mérete a legnagyobb Péniszméretek Európában, Itt a péniszméret-térkép! A nemi szerv mérete miatti szorongás legrosszabb esetben pszichés zavarokat: depressziót, pontos péniszméretek, kényszeres viselkedést és akár öngyilkosságot is előidézhet.

pontos péniszméretek

A valóságban viszont csak a férfiak elenyésző, 2,28 százalékának van abnormálisan rövid pénisze a felmérés szerint. Az az érdekes, hogy ugyanekkora százalékra jött ki az abnormálisan nagy pénisszel rendelkezők száma is.

A kutatásban nem találtak összefüggést a különböző etnikumok és a péniszméret között, igaz, a legtöbb résztvevő európai vagy középkeleti felmenőkkel rendelkezett.

pontos péniszméretek

Mekkora egy átlagos pénisz mérete? A méret a lényeg?

pontos péniszméretek

A statisztikák szerint az átlagos péniszméret és hossz nagyban függ a tulajdonos származásától. Még egy érdekesség, hogy a közhiedelemmel ellentétben a felmérés nem mutatott ki összefüggést a cipőméret és a hímvessző mérete között sem.

pontos péniszméretek

Azt még fontos hozzátenni, hogy mivel önként jelentkezők vettek részt a felmérésben, lehetséges, hogy többen jelentkeztek olyanok, akik nagyobb méreteik miatt több önbizalommal rendelkeztek péniszméretek Európában téren. Pontos péniszméretek még.

Lásd még